Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



miércoles, 29 de mayo de 2013

XXV Salón de Primavera y XII Certámen Literario

El pròxim dijous 6 de juny es realisarà, en la sèu de l'Ateneu, el fallo del Jurat per als 136 treballs presentats a la XII edició del Certamen Lliterari.
Este jueves 6 de junio se realizara, en la sede del Ateneo, el fallo del Jurado para los 136 trabajos presentados a la XII edición del Certamen Literario.

El divendres 14 de Juny (Gran Teatre Antonio Ferrandis) tindrem la clausura del curs de l'Escola de Pintura "Roberto Salvador" i la celebració del XXV Saló de Primavera en l'exposició de les obres dels alumnes, més les de l'artiste convidat Miguel Ángel Alonso Tur, hi haurà els tradicionals parlaments de les autoritats assistents, la directora de l'Escola Milacre Ferrer i el ya citat artiste convidat.
El viernes 14 de Junio, en el Gran Teatro Antonio Ferrandis, tendremos la clausura del curso de la Escuela de Pintura "Roberto Salvador" i la celebración del XXV Salón de Primavera que contará, como es tradicional, con la exposición de las obras de los alumnos y las del artista invitado, que este año es Miguel Ángel Alonso Tur; con los parlamentos de las autoridades presentes, la directora de la Escuela de Pintura Milagros Ferrer i el artista invitado.

A les 21:45 h i en el Restaurant Noches de Bohemia (Pol. Ind. Font del Picher/Gerro) tindrem el Sopar d'entrega de premis del XII Certamen Lliterari, en la llectura del poema premiat i l'intervenció del President Àngel Barona i la "mantenedora" Àngels Lizón Castellano; els premiats tindrán, ademés de l'import economic, els llibres publicats per l'ateneu més el seu diploma acreditatiu.
A las 21:45 h. en el Restaurante Noches de Bohemia (Pol. Ind. Fuente del Jarro) tendremos la cena de entrega de premios del XII Certamen Literario, con la lectura del poema premiado y la intervención del Presidente Ángel Barona i la "mantenedora" Angeles Lizón Castellano; los premiados tendrán, además del importe económico, una colección de los libros publicados por el Ateneo y un diploma acreditativo.

Si teniu gust d'acompanyar-nos el preu són 30 €uros (i la bona companyia).
Estaremos encantados si podéis acompañarnos, el precio son 30 €uros (siempre en buena compañía).