Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



domingo, 19 de mayo de 2013

XIX Mostra de Teatre - Últimas representaciones

Para ver mas fotos pinchar AQUÍ
El pasado sábado 18 de mayo el Ateneo Cultural Paterna dió por concluida la XIX Mostra de Teatre que ofreció en el Salón Capri de Paterna.

Ángel Barona, presidente de nuestro Ateneo, agradeció la presencia de la Concejal del Ayuntamiento Verónica Alberola y de los aproximadamente 120 asistentes que pudieron disfrutar de una noche de teatro de calidad, primero con una comedia disparatada y después con un drama social. Las obras representadas fueron "Yo no he sido" y el estreno de la ganadora del XI Certamen Literario "Els draps bruts".

Àngel Barona, president de l'Ateneu, va agrair la presencia de la Regidora de l'Ajuntament, Veròrica Alberola i aixinamateix dels més o manco 120 espectadors que pogueren gojar d'una nit de bon teatre, en primer lloc una comèdia divertida i destrellatada i en acabant, s'estrenà l'obra guanyadora del XI Certamen Lliterari.


Aureli López, que presento la segunda obra, destacó la asistencia en el teatro de Pilar Zapata Bosch, autora de la obra "trapos sucios", que ya vino a la entrega de premios del Certamen Literario y que no quiso perderse el estreno de su "ópera prima" desplazándose desde Madrid. La autora nos dedico unas palabras de agradecimiento y fue aplaudida generosamente.

Aureli López, qui presentà la segona obra, va destacar l'assistència al Capri de l'autora Pilar Zapata Bosch, qui ya va vindre a l'entrega de premis l'any passat i ha tornat per a vore en viu i en directe l'estrena dels seus "draps bruts", ella nos va dirigir unes paraules d'agraiment i els paterners varen respondre en un carinyós aplaudiment.


Con estas dos obras el Ateneo Cultural Paterna da por finalizada la XIX Mostra de Teatre, esperando que fuera del agrado de todos los asistentes y emplazándoles a la próxima edición así como a la clausura del curso de pintura y el próximo Certamen Literario del 14 de Junio.

En estes obres de teatre, l'Ateneu conclou la XIX Mostra, desijant ben de cor que les obres hagen agradat, i felicitant-nos per la numerosa participació dels dramaturcs valencians, o de fòra, en l'edició que en fa XII del nostre Certamen Lliterari.
Contem en la vostra presència per a la clausura del curs de pintura i el Certamen Lliterari el pròxim divendres, 14 de Juny.