Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



lunes, 13 de marzo de 2017

Presentació libre nº 14, Certamen Lliterari

Para ver mas fotos pinchar AQUÍ
Nos acompanyà el bon orage i omplírem el volgut Capri; el preciós Plótter donava la benvinguda a tants ateneistes i amics que nos feren costat; Àngel Barona fea una salutació general recordant l’excursió pròxima, en l’èxit de tindre sis persones més; Manolo Marzal li explicà molt be al públic la grandea històrica del Cant Valencià d’Estil (crec que algunes persones el descobriren eixa nit), per l’amistat de M. Marzal tinguérem l’excelent música de vent d’El Puig de Santa Maria i la Ronda de Corda de Paterna, a més del nostre versador Voro de Paterna que li sabé fer un sentit homenage a l’Ateneu. Les magistrals veus de “La rogeta de Mislata”, “Paqui de Quart” i Mílio d’El Puig més una alumna seua nos emocionares a tots i els forts aplaudiments aixina ho confirmaven. 

En acabant i a l’inici de la presentació del llibre, Josep Albert Aymemir nos lliggué el genial poema “Tros a tros” dedicat a la seua dòna, allí present i feliç; vàrem vore i saludàrem a Milacre Ferrer i Jesús, a Pep Herrero i Fina, Pep serà enguany l’artiste convidat en el Saló de Primavera, a Manolo Navarro, V. R. Calatayud, MªJesús Coves, Rafa Melià...i també a Vicent Andreu i Fina, a Julián Martínez i Isabel, nos dedicà unes precioses paraules la Regidora de Cultura Paqui Periche (qui hagué d’anar-se’n per tindre més actes) parlàrem en Vicent Sales i...molt ambientat el vinet valencià i, una vegada més, l’Ateneu fon generós en el repartiment de llibres; tots sabeu que qui vullga arreplegar-lo estem el dimarts 14 en la nostra sèu. 

Gràcies a tota la Junta Directiva de l’Ateneu Cultural Paterna i al servici tècnic del Capri, perfecte i l’any que ve, més.