Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



martes, 22 de noviembre de 2011

Saló Capri, Tertulia-Taller de l'Aellva


Ahir dilluns els ateneistes vàrem gojar d'una Tertúlia-taller de Teatre (llectura dramatisada) organisada per l'Aellva i realisada en el Saló Capri, en bon nivell per part d'actors i actrius, en un total de cinc persones. 


L'autor de l'obra, la comèdia “Fòra d'ona” Rafa Melià, qui també representava personage com a actor, en acabant de rebre els aplaudiments del públic i com és habitual en estes tertúlies, tots s'oferiren a les preguntes o comentaris del assistents (uns 50) entrant en un coloqui divertit i molt participatiu. 

Una activitat d'un hora que l'Ateneu oferí als enamorats del teatre en esta segona colaboració en l'Aellva i que deixà a tots els assistents en la boca dolça.

Tinguérem l'assistència de la Regidora de Cultura Elena Martínez.

 

Ayer lunes todos los ateneístas pudieron disfrutar de una Tertulia-Taller de Teatro organizada por la Associació d'Escritors en Llengua Valenciana en el Salón Capri, con un buen nivel de actores y actrices, cinco en total.

El autor de la comedia “Fòra d'ona” Rafael Melià, que también interpretaba personaje como actor, una vez finalizada la lectura se ofreció a todos los asistentes (unos 50) abriendo un coloquio muy participativo y divertido.

Una actividad de una hora que el Ateneo Cultural Paterna ofreció a los enamorados del teatro en esta segunda colaboración con l'Aellva i que nos dejo a todos los asistentes con muy buen sabor de boca.

Además contamos con la asistencia de la Regidora de Cultura Elena Martínez.