Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



jueves, 3 de noviembre de 2011

Ponencia de Milagros Ferrer sobre Genaro Lahuerta

Informem als nostres ateneistes de les XX Jornades de l'Aellva, que enguany duen per títul “Apunts lliteraris sobre Pintura Valenciana” a on sis pintors valencians actuals repassaran les vides i obres de sis grans pintors valencians que ya nos deixaren.

En les conferències organisades, que s'inicien el dilluns 7 fins al dijous 10, participarà la Directora de la nostra escola de pintura, Milacre Ferrer, qui nos parlarà de Genaro Lahuerta el dia 9 de Novembre, dimecres a les 19,30h. (en proyeccions sobre pantalla)

El dimarts dia 8 de Novembre n'hi ha una visita guiada al Monasteri de Sant Miquel i els Reis (Biblioteca Valenciana), a les 17.30 h., seguirà la ponència de Conrado Meseguer i Àlex Alemany.

L'entrada és gratuïta per a totes les activitats. 



Informamos a todos los ateneistas de las XX Jornadas de l'Aellva, tituladas este año “Apunts lliteraris sobre Pintura Valenciana” donde seis pintores valencianos actuales repasaran las vidas y obras de 6 grandes pintores valencianos ya desaparecidos.

En estas conferencias, que comienzan el lunes 7 y terminan el jueves 10, participará la Directora de nuestra escuela de pintura Milagros Ferrer, que nos hablará sobre Genaro Lahuerta el dia 9 de Noviembre, a las 19,30h. (con proyección sobre pantalla)


El martes dia 8 visita guiada a la Biblioteca Valenciana, 17,30 h., seguida de las ponencias de Conrado Meseguer y Alex Alemany.

La entrada es gratuita para todas las actividades.