Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



miércoles, 25 de enero de 2023

Miércoles 1 de Febrero, Concierto de Guitarra

¡¡¡ Actualización !!!

JÓVENS DITS QUE VOLEN...

     Un nou èxit dels “Primers dimecres de més” que organisa l’Ateneu Cultural Paterna en el renovellat Cassino de la Plaça que nos cedix l’Ajuntament. 

    Ahir 1 de Febrer tinguérem l’actuació d’un dominador de la Guitarra, Alejandro Nogales Almagro qui nos feu ensomiar traguent-li notes plenes d’ingeni a l’instrument del qual està enamorat. 

El nostre president V.J. Fèlix saludà al públic carinyosament i el Secretari Fèlix Gàmez nos presentà al jove artiste de dèneu anys al que ya coneixia com a bon jugador d’escacs. Un respectuós silenci seguit de forts aplaudiments li agraïen a l’intérpret la seua entrega total; les sis peces extraordinàries pero nos pogué la creativitat valenciana del mestre Francesc Tàrrega en “Variaciones sobre el Carnaval de Venecia” i sobretot els magistrals “Recuerdos de la Alhambra”. 

Ho sentim pels que no pogueren vindre, l’1 de Març tenen una nova oportunitat.



* * * * * * * * * *

Este próximo miércoles 1 de febrero, dentro del ciclo "primers dimecres de més", en el Casino de la Plaza, el Ateneo tiene programado un concierto de guitarra ofrecido por Alejandro Nogales. 

Los amantes de la música podremos disfrutar de unas manos jóvenes que acarician la guitarra de una forma muy especial.  No os lo perdáis.