Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



miércoles, 21 de noviembre de 2018

Presentación del libro de Milagro Ferrer Calatrava

Aquí, todas las fotos de la presentación

Divendres 23 de novembre a les 19’30 h. L’Ateneu Cultural Paterna presentà l’obra-homenage a la nostra directora de l’Escola de Pintura Roberto Salvador, Na Milacre Ferrer Calatrava, duya per títul el seu nom i...Vida i Obra “La passió de pintar”.

En primer lloc agrair la gran assistència de paterners interessats en el llibre -sobretot en la firma de Milagro- i comentar les intervencions, curtetes, dels membres de la taula.

Mamprené el nostre president Àngel Barona en unes paraules tan precises com precioses dedicades al llarc i sempre desinteressat amor de Milagro per l’Ateneu; seguí l’autor de la biografia, Aureli López qui explicà l’estructura de l’obra; seguiren les inteligents paraules del prologuiste Àlex Alemany qui tornà a demostrar-nos que raona tan magistralment com pinta; el nostre alcalde Sr. Sagredo nos alegrà fent pública la reunió del dimecres 28 per a formalisar l’estància de l’Escola de Pintura en l’antic local del Centre Musical Paternense; acabà Milagro en emocionades expressions de carinyo per l’escola i per tot lo món, senzilla i humil con solen ser els que saben de bona veritat.

Ben prop del centenar de llibres firmats ve a dir-nos que podríem haver de fer reedició; com a anècdota positiva, el criteri de prou persones queixant-se del baix preu de venda... i l’aclariment de l’Ateneu: estem per a crear i escampar Cultura, no busquem cap de negoci ni l’homenajada, ni l’autor, ni la genial imprenta Alcanyiç. Gràcies.


*****

Este viernes, en el Centro Parroquial de San Pedro Apóstol (c/ San Salvador, 15) tendrá lugar la presentación de la obra "Milagro Ferrer Calatrava. Vida i Obra", a las 19:30h.

Contando con el autor del libro y la protagonista del mismo que firmarán a todos los interesados en ella, después de la presentación.

Un libro "especial" para tener en casa o poder regalar estas fiestas navideñas, sin duda no os decepcionará. Os esperamos.