Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



lunes, 16 de noviembre de 2015

VI Tertúlia-Taller de Teatre 9-11-15


EL TEATRE LLEGIT I LA FALTA DE RESPOSTA

     Ya són uns quants anys que compartim en l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana una Tertúlia taller de prosa anual, sempre en el segon dilluns de Novembre i en el benvolgut Capri. Mai hem conseguit una bona resposta d’ateneistes quan ells mateixa òmplin normalment les Mostres de Teatre de Maig i Juny.

     Sabem que la publicitat és poca pero sempre ho teniu en la nostra “revista” i el blog de l’Ateneu ho anuncia en prou antelació; com hem informat, en les llectures dramatisades es pot participar raonant en l’autor i els actors-actrius; esta última del 9 de Novembre fon una bona obra d’actualitat “M’ho varen contar ahir”, molt ben llegida i dramatisada per Ampar Mateu, Ricart Folgado, Vicent Pérez i Nicolau Rosales, tots ells dirigits i fent també de narrador per Rafael Melià. Sincerament nos sentim prou despagats perque és una digna activitat cultural més i a tots nos agrada sentir el caliu de la vostra presència, enguany més pobreta que mai.

     A vore si en Novembre 2016, segon dilluns a les 19’45 h. podem vore-nos en el Capri per a compartir en viu i en directe bon teatre valencià.