Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



lunes, 4 de marzo de 2013

Presentació llibre nº 10 - Certàmens Lliteraris

El divendres, 8 de Març a les 19.45h. en el Saló Capri, l'Ateneu Cultural Paterna té el gust de convidar-vos a la presentació del Llibre nº 10 dels Certàmens Lliteraris que edita la nostra entitat.

Primer podrem escoltar l'actuació del grup "Perros Verdes" i posteriorment presentarem el llibre en les llectures de Mª Jesús Coves ("Un modo de voler") i de Nelo Pinyol ("Una dolça llepolia"), unes paraules comentant l'obra que l'Ateneu obsequiarà a tots els assistents, passant en acabant al tradicional vinet valencià.
 
 
Este viernes, 8 de marzo a las 19.45 h. en el Salón Capri, el Ateneo Cultural Paterna tiene el gusto de invitarles a la presentación de su libro nº 10 correspondiente a los Certámenes Literarios organizados por nuestra entidad.
 
En primer lugar actuará el grupo "Perros Verdes", posteriormente se presentará el libro que incluye las lecturas de Mª Jesus Coves ("Un modo de voler") y de Nelo Pinyol ("Una doça llepopia"), tras una breve comentario el Ateneo obsequiará a todos los asistentes con un ejemplar del mismo, para finalizar tendremos el tradicional vino valenciano.