Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



viernes, 17 de junio de 2011

Saluda del President

Benvinguts al blog de l’Ateneu Cultural Paterna des d’a on tractem de fer-vos més accessible la nostra història, la programació cultural i unes atres senyes d’interés a l’entorn de la nostra Entitat.

La comunicació de l’Ateneu entra en la modernitat, en este cas de la mà d’un llarc treball realisat per diferents membres de la Junta Directiva: Fèlix Gàmez ha elaborat l’Història de l’Ateneu; Vicent J. Fèlix la de l’Escola de Pintura; Fran Simon ha segut el responsable de coordinar i editar els continguts, els quals han segut supervisats pel Vicepresident de l’àrea cultural, Aureli López.

Aixina mateix vullc aprofitar l’ocasió per a agrair la sempre desinteressada colaboració de tots els anteriors membres de Juntes Directives, Directora i Professors de l’Escola de Pintura, socis, patrocinadors, mecenes, institucions públiques i a tots aquells que nos han fet costat per a que l’Ateneu haja segut, siga i vullga seguir sent un referent en la vida cultural de la nostra vila.

Volem creure que per mig d’estes pàgines l’Ateneu serà més i millor conegut, desigem que el buscador-llector trobe en facilitat aquelles informacions i activitats a les quals precisava accedir.



Saluda del Presidente

Bienvenidos al blog del Ateneo Cultural Paterna, con el cual intentamos hacer más accesible toda nuestra historia, programación cultural y otros datos de interés relacionados con nuestra Entidad.

La tradición cultural del Ateneo se moderniza, gracias en este caso a la gran labor realizada por varios de los miembros de nuestra Junta Directiva: Félix Gámez ha elaborado la Historia del Ateneo; Vicente Félix, la de la Escuela de Pintura; Fran Simón ha sido el responsable de editar los contenidos, que han sido supervisados por nuestro Vicepresidente del área cultural, Aureli López.

Aprovechamos, a su vez, la oportunidad para agradecer la colaboración desinteresada de todos los anteriores miembros de Juntas Directivas, profesores de la Escuela de Pintura, socios, patrocinadores, mecenas, instituciones públicas y todos aquellos que han aportado su esfuerzo para que el Ateneo haya sido y siga siendo un referente en la vida cultural paternera.

Confiamos en que, a través de estas páginas, nuestro Ateneo sea más y mejor conocido, encontrando fácilmente el lector aquellas informaciones a las que deseaba tener acceso.


Joaquín Ballester