Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



lunes, 21 de octubre de 2013

11-11-13, Teatre Llegit AELLVA



Vos presentem la pròxima activitat cultural de l’Ateneu, recordant-vos que com és tradició en el teatre llegit, només acabar l’interpretació, tots podem intervindre preguntant a l’autor o a l’actor o actriu. Com pertoca en els tallers de prosa de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana com este, s’obri diàlec per a ser part activa de l’obra.
Os presentamos la próxima actividad cultural de nuestro Ateneo, recordando a todos los asistentes que como es tradición en los talleres de prosa de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, al finalizar, todos los presentes pueden preguntar al director o los actores sobre la obra.
 

AELLVA   i   EFECTE 2 TEATRE
presenten la comèdia en un acte
en versió de llectura dramatisada
¡Pobre Tito!
original d'Antoni Ruiz Negre

la qual correrà a càrrec del següent elenc:

EMILI ....................... Vicent Ortega Miralles
CLARA ................... Lola Carrascosa Gómez
NARRADOR ................... Antoni Ruiz Negre
 Direcció: Antoni Ruiz Negre


Dilluns 11 de novembre, a les 20.00 hores,
en el Saló Capri de Paterna.



Sinopsis argumental
            Clara i Emili formen un matrimoni jove. Estan en la quarantena en quant a edat i componen una parella atractiva, desimbolta i equilibrada. Hui celebren l’aniversari de boda. Es troben els dos apitonant-se per assistir a un sopar en el Astoria, preludi d'una prometedora velada, quan els arriba un telegrama en el qual se'ls comunica que Tito, amic de la família, companyer de despaig, i soci d’Emili, ha mort.