Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



lunes, 11 de marzo de 2013

Llibre nº 10 dels Certàmens Lliteraris


 

El Viernes 8 de marzo el Ateneo Cultural Paterna presento su libro nº 10 de la serie Certámenes Literarios, inició el acto nuestro presidente Ángel Barona que hizo un breve resumen del inicio de los libros editados por la entidad, primero con los premios de los Juegos Florales y posteriormente de los premios organizados por el Ateneo. Contamos también con la presencia de la Teniente de Alcalde, Elena Martínez, que nos dedicó unas palabras, acompañada por otros miembros del Consistorio Municipal.

El divendres 8 de març vàrem presentar el nostre llibre nº 10 de la série Certàmens Lliteraris, va iniciar l'acte el nostre president Àngel Barona qui va fer un breu resum de com l'Ateneu va començar a editar els primers llibres en els premis dels Jocs Florals i en acabant del propi Ateneu. Contàrem en la presència de la Tinent d'Alcalde, Elena Martínez, qui nos va oferir unes paraules, acompanyada d'uns atres membres del Consistori Municipal.


La primera parte del acto, amenizada por el grupo "Perros Verdes", que esta formado por 4 miembros (2 guitarras, percusión y voz); temas propios y algún otro muy conocido que gustaron  al publico asistente.

La primera part de l'acte va estar amenisada pel grup “Perros Verdes”, format per 4 membres (2 guitarres, percussió i veu); temes propis i algun molt conegut que agradaren.
 

Para finalizar Aureli López presentó en libro, comentando el excelente nivel de creación, tanto en el apartado de poesía (que contó con la lectura de dos poemas, por Mª Jesús Coves y Nelo Pinyol), como en prosa, haciendo sobresalir la asistencia de algunos premiados que se desplazaron desde lejos, así como la de patrocinadores y la ilustradora del libro; para terminar se ofreció el tradicional vino valenciano. El Ateneo agradece a todos los asistentes su presencia con la que se llenó el Salón Capri.

Per a finalisar Aureli López va presentar el llibre, comentant l'excelent nivell de creació, lo mateix en l'apartat de poesia (en la llectura de dos poemes, per Mª Jesús Coves i Nelo Pinyol) com en el de prosa, fent sobreeixir la presència d'alguns premiats que vingueren de prou llunt, aixina com de patrocinadors i l'ilustradora del llibre; només acabar férem el vinet valencià tradicional agraint la gran assistència de públic que va omplir el Capri.

mas fotos pinchando AQUI

lunes, 4 de marzo de 2013

Presentació llibre nº 10 - Certàmens Lliteraris

El divendres, 8 de Març a les 19.45h. en el Saló Capri, l'Ateneu Cultural Paterna té el gust de convidar-vos a la presentació del Llibre nº 10 dels Certàmens Lliteraris que edita la nostra entitat.

Primer podrem escoltar l'actuació del grup "Perros Verdes" i posteriorment presentarem el llibre en les llectures de Mª Jesús Coves ("Un modo de voler") i de Nelo Pinyol ("Una dolça llepolia"), unes paraules comentant l'obra que l'Ateneu obsequiarà a tots els assistents, passant en acabant al tradicional vinet valencià.
 
 
Este viernes, 8 de marzo a las 19.45 h. en el Salón Capri, el Ateneo Cultural Paterna tiene el gusto de invitarles a la presentación de su libro nº 10 correspondiente a los Certámenes Literarios organizados por nuestra entidad.
 
En primer lugar actuará el grupo "Perros Verdes", posteriormente se presentará el libro que incluye las lecturas de Mª Jesus Coves ("Un modo de voler") y de Nelo Pinyol ("Una doça llepopia"), tras una breve comentario el Ateneo obsequiará a todos los asistentes con un ejemplar del mismo, para finalizar tendremos el tradicional vino valenciano.