Des de 1980/81 treballant per la Cultura en general, la Valenciana i especialment la de Paterna.



martes, 22 de noviembre de 2011

Saló Capri, Tertulia-Taller de l'Aellva


Ahir dilluns els ateneistes vàrem gojar d'una Tertúlia-taller de Teatre (llectura dramatisada) organisada per l'Aellva i realisada en el Saló Capri, en bon nivell per part d'actors i actrius, en un total de cinc persones. 


L'autor de l'obra, la comèdia “Fòra d'ona” Rafa Melià, qui també representava personage com a actor, en acabant de rebre els aplaudiments del públic i com és habitual en estes tertúlies, tots s'oferiren a les preguntes o comentaris del assistents (uns 50) entrant en un coloqui divertit i molt participatiu. 

Una activitat d'un hora que l'Ateneu oferí als enamorats del teatre en esta segona colaboració en l'Aellva i que deixà a tots els assistents en la boca dolça.

Tinguérem l'assistència de la Regidora de Cultura Elena Martínez.

 

Ayer lunes todos los ateneístas pudieron disfrutar de una Tertulia-Taller de Teatro organizada por la Associació d'Escritors en Llengua Valenciana en el Salón Capri, con un buen nivel de actores y actrices, cinco en total.

El autor de la comedia “Fòra d'ona” Rafael Melià, que también interpretaba personaje como actor, una vez finalizada la lectura se ofreció a todos los asistentes (unos 50) abriendo un coloquio muy participativo y divertido.

Una actividad de una hora que el Ateneo Cultural Paterna ofreció a los enamorados del teatro en esta segunda colaboración con l'Aellva i que nos dejo a todos los asistentes con muy buen sabor de boca.

Además contamos con la asistencia de la Regidora de Cultura Elena Martínez.

jueves, 17 de noviembre de 2011

Tertúlia-Taller de Teatro de l'Aellva en el Capri.


           Recordem a tots els Ateneistes i amics que el pròxim dilluns 21 de Novembre a les 19.30h., en el Saló Teatre Capri,  tindrem la llectura dramatisada corresponent a les Tertúlies-Taller de Prosa de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana.

Vos esperem.

 
         Informamos a todos los Socios del Ateneo i amigos que el próximo 21 de Noviembre a las 19.30 h., en el Salón Teatro Capri, se presentará la lectura dramatizada correspondiente a las Tertulias-Taller de Prosa de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana.

Os esperamos.
Autor...... Rafael Melià Castelló

 Personages:
MÒNICA...........................Trini Navarro
AMADEU...........................Alfons Garcia
ELENA................................Lola Soler
ESTEVE..............................Rafael Melià
NARRADOR......................Josep Navarro

Direcció..............................Rafael Melià

jueves, 10 de noviembre de 2011

Conferencia de Milagros Ferrer (XX Jornades de la Aellva)


Como estaba previsto, ayer, la Directora de la Escuela de Pintura del Ateneo Cultural Paterna, como conferenciante de las XX Jornadas de la Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, expuso su charla hacia la figura de quien fuera profesor suyo en Bellas Artes, el pintor Genaro Lahuerta.



A todos los asistentes les ha encantado la documentada e ilustrada exposición de Milagros Ferrer, quedando la gente incluso con ganas de que continuara por más tiempo. En la conferencia había una buena representación de directivos y pintores de la Escuela de Pintura “Roberto Salvador” del Ateneo Cultural Paterna.


Felicitamos a Milagros Ferrer por su exposición y a la AELLVA por la calidad de sus XX Jornadas tituladas “Apunts Lliteraris sobre Pintura Valenciana”, en las que han intervenido Pura Benito, Conrado Meseguer, Àlex Alemany, Francesc Mascarós, Jaume Chornet y Nassio Bayarri.



jueves, 3 de noviembre de 2011

Ponencia de Milagros Ferrer sobre Genaro Lahuerta

Informem als nostres ateneistes de les XX Jornades de l'Aellva, que enguany duen per títul “Apunts lliteraris sobre Pintura Valenciana” a on sis pintors valencians actuals repassaran les vides i obres de sis grans pintors valencians que ya nos deixaren.

En les conferències organisades, que s'inicien el dilluns 7 fins al dijous 10, participarà la Directora de la nostra escola de pintura, Milacre Ferrer, qui nos parlarà de Genaro Lahuerta el dia 9 de Novembre, dimecres a les 19,30h. (en proyeccions sobre pantalla)

El dimarts dia 8 de Novembre n'hi ha una visita guiada al Monasteri de Sant Miquel i els Reis (Biblioteca Valenciana), a les 17.30 h., seguirà la ponència de Conrado Meseguer i Àlex Alemany.

L'entrada és gratuïta per a totes les activitats. 



Informamos a todos los ateneistas de las XX Jornadas de l'Aellva, tituladas este año “Apunts lliteraris sobre Pintura Valenciana” donde seis pintores valencianos actuales repasaran las vidas y obras de 6 grandes pintores valencianos ya desaparecidos.

En estas conferencias, que comienzan el lunes 7 y terminan el jueves 10, participará la Directora de nuestra escuela de pintura Milagros Ferrer, que nos hablará sobre Genaro Lahuerta el dia 9 de Noviembre, a las 19,30h. (con proyección sobre pantalla)


El martes dia 8 visita guiada a la Biblioteca Valenciana, 17,30 h., seguida de las ponencias de Conrado Meseguer y Alex Alemany.

La entrada es gratuita para todas las actividades.